ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων συνεδρίασε στις 16/11 και αποφάσισε την σύγκλιση Συνελεύσεων των Παρατημάτων για το χρονικό διάστημα 6 ως 10 Δεκέμβρη με τα εξής θέματα:
1) Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις
2) ΣΣΕ 2010
3) Ασφαλιστικό Αγροτικής
4) Ταμείο Αλληλεγγύης
5) Θέματα οργανωτικής λειτουργίας του Συλλόγου (Επιστολική ψήφος, Τοπικές συνελεύσεις, εκλογικός κανονισμός, αλλαγές στο καταστατικό αν είναι νομικά αναγκαίο, οπότε οι Συνελεύσεις θα προσκληθούν ως καταστατικές )

Το ΔΣ του Συλλόγου θα κοινοποιήσει άμεσα τις προτάσεις που θα τεθούν σε συζήτηση ώστε να υπάρξει η αναγκαία προετοιμασία από όλους και όλες.
Έχοντας διαπιστώσει από την εμπειρία των προηγούμενων Συνελεύσεων την δυσκολία να μεταφερθούν όλες οι απόψεις σε όλα τα παραρτήματα καλούμε όποιον ή όποια προτίθεται να θέσει κάποιο θέμα για την ημερήσια διάταξη ή/ και έχει προτάσεις που θέλει να τεθούν υπ’ όψη των συνελεύσεων να τις αποστείλει στο ΔΣ , euprograms@kethea-ithaki.gr , μέχρι την Τετάρτη 1/12/2010, ώστε να υπάρξει συντονισμός στον διάλογο και τις αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.