ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Γενικών Συνελεύσεων, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, προκειμένου να προωθήσει την απόφαση για έναρξη των διαδικασιών για υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο ΚΕΘΕΑ, αποφάσισε, σύμφωνα και με την κατεύθυνση που δόθηκε από τις Συνελεύσεις,

  1. Να συσταθούν Επιτροπές εργαζομένων για να επεξεργαστούν προτάσεις σχετικά με  το περιεχόμενο των διεκδικήσεων του Συλλόγου για τη νέα ΣΣΕ.
  2. Να καλέσει τα μέλη του που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παραπάνω διαδικασία      να συγκροτήσουν τις Επιτροπές και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις      στο ΔΣ μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.
  3. Η διαδικασία της σύστασης και της λειτουργίας των Επιτροπών θα γίνει με      ευθύνη των μελών του ΔΣ σε κάθε παράρτημα.
  4. Στη  συνέχεια, το ΔΣ, σε συνεργασία με τα μέλη των Επιτροπών θα επεξεργαστεί      τις τελικές προτάσεις για τη ΣΣΕ.
  5. Η  έγκριση των προτάσεων θα γίνει όπως πάντα μέσα από Γενικές Συνελεύσεις.

Το ΔΣ θεωρεί τη σύναψη νέας ΣΣΕ έναν από τους κύριους στόχους του Συλλόγου αυτήν την περίοδο, σε συνδυασμό με την μέγιστη συμμετοχή του στις διεργασίες που συντελούνται στο ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο στην προοπτική της ανατροπής των βίαια αντικοινωνικών νόμων, στα εργασιακά και αλλού. Η προάσπιση των συλλογικών διαπραγματεύσεων περνάει και μέσα από την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

Η συμμετοχή των εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ στη διαδικασία αυτή είναι εξίσου σημαντική με τη συμμετοχή όλων μας στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της Κοινωνίας από τον εργασιακό μεσαίωνα.

Ο Πρόεδρος                                                                                     Ο Γραμματέας

Θανάσης Τζιούμπας                                                                        Τάκης Χαλδαίος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.