ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ\

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ, το Σωματείο των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ και Εργαζόμενοι του 18 ΑΝΩ, σας προσκαλούμε σε κοινή συνέντευξη τύπου, την Τρίτη, 21 Μαΐου, ώρα 12 μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα).e87086b9f2ff1aaa37a8b6be8a059d99

Στόχοι της συνέντευξης τύπου είναι, αφ’ ενός, η αποτύπωση της κοινωνικής διάστασης του προβλήματος της εξάρτησης στον καιρό μιας κρίσης τόσο βαθειάς και ως τώρα αδιέξοδης, που οι πιο σκοτεινές σκέψεις και πράξεις ενάντια στον εαυτό και τον άλλο τείνουν να εκλαμβάνονται ως «ανακουφιστικές».

Αφ’ ετέρου, η παρουσίαση της δεινής κατάστασης που επικρατεί στις δομές αντιμετώπισης της εξάρτησης, ως αποτέλεσμα της σύζευξης αυτών των εξελίξεων με τις κατ’ όνομα «πολιτικές αντιμετώπισής» τους, που καταβαραθρώνουν τους όρους παροχής δημόσιων δωρεάν υπηρεσιών Πρόληψης-Θεραπείας-Ένταξης.

Τέλος, η ψηλάφηση τρόπων αντιμετώπισης του προβλήματος της εξάρτησης, που μπορούν να προκύψουν, πλέον, μόνο ως αναπόσπαστοι μιας συνολικής και ριζικής  διεξόδου της κοινωνίας, από τα «μνημόνια» προς την πραγμάτωσή της.

Εργαζόμενοι του 18 ΑΝΩ

Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ

Σωματείο των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.