ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Συνάδελφοι ,
Μετά την χθεσινή συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ Αθήνας , αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η δημιουργία μίας Επιτροπής Κινητοποιήσεων της Αθήνας που θα συνδράμει το Δ.Σ στις κινητοποιήσεις που πρέπει να γίνουν αυτόν τον καιρό ( τα μέλη του Δ.Σ Αθήνας θα είναι και μέλη της Επιτροπής φυσικά) , μετά την επικείμενη πιθανή συγχώνευση του ΚΕΘΕΑ με τον ΟΚΑΝΑ.
Η Επιτροπή αυτή θα έχει ως σκοπό την οργάνωση του αγώνα μας , την γέννηση φρέσκων ιδεών για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και γενικά την συσπείρωση των δυνάμεών μας και την χάραξη κοινής πορείας με άλλους όμορους και όχι μόνο οργανισμούς.class%20struggle
Η ουσιαστική δημιουργία και η πρώτη συνάντηση αυτής της Επιτροπής θα γίνει αυτήν την Παρασκευή 28/06/13 18.00 στο κτίριο των Κεντρικών υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ, στο Μέτς, με απώτερο σκοπό την χάραξη σχεδίου δράσης , για την έγκρισή του από το Σύλλογο Εργαζομένων κατά την Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί 2 Ιουλίου στις Κεντρικές Υπηρεσίες στην Αθήνα, στις 17:30. Εάν έχεις διάθεση , ιδέες ή και τίποτα απ’όλα αυτά αλλά θες να συμμετέχεις σε περιμένουμε . Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Προς το παρόν το ενδιαφέρον τους γι’αυτήν την Επιτροπή έχουν εκφράσει οι παρακάτω:
Πέτρος Μπουκουβάλας , Βενετία Ιωακείμ , Βίλμα Τσακίρογλου , Γιαννοπούλου Αναστασία , Αντρέας Κρεμμύδας , Λεμονιά Φακάρου , Ευδοκία Γαλάτου , σίγουρα όμως χρειάζονται πολλοί περισσότεροι .
Εάν πάλι δεν θέλεις να συμμετέχεις αλλά έχεις κάποια ιδέα για κάποιες δράσεις που μπορούμε να κάνουμε στα πλαίσια των κινητοποιήσεων μας ή μπορείς να συνδράμεις με οποιονδήποτε τρόπο ενημέρωσέ μας τηλεφωνικά ή με email . Η οργάνωση αυτών των κινητοποιήσεων είναι δουλειά όλων μας!
Λόγω των πολλαπλών δράσεων εξαιτίας της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών θα είναι δύσκολο να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι , γι’αυτό παρακαλούμε βοηθήστε στο να διαμοιραστεί η πληροφορία για αυτήν την συνάντηση , είναι πολύ σημαντικό.

Για την (υπό διαμόρφωση)
Επιτροπή Κινητοποιήσεων

Βενετία Ιωακείμ
Τμήμα Προμηθειών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.