Συνάδελφοι,
Μετά την υπογραφή της ΕΣΣΕ και τη λήξη της θητείας του παρόντος Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Εκλογοαπολογιστικές Γενικές Συνελεύσεις.
Θέμα των Γενικών Συνελεύσεων θα είναι ο απολογισμός της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο άμεσο προσεχές διάστημα θα αποσταλεί και θα σας κοινοποιηθεί και το σχετικό κείμενο του απολογισμού του Δ.Σ.
Αθήνα : Πέμπτη 31/10 / 2013. Ώρα : 5:30 μμ.
στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ – Σορβόλου 24.
Λάρισα: Παρασκευή : 01 /11 / 2013. Ώρα: 2:30 μμ
Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας – Πηνειού 10.
2 . Άμεση έναρξη διαδικασιών για την εκλογή νέου Δ.Σ του Συλλόγου.
Στη παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτεται, το έντυπο δήλωσης υποψηφιότητας για το νέο ΔΣ του Συλλόγου, που μπορείτε να αποστέλλετε στο email του Συλλόγου : unionkethea@gmail.com, αλλά και σε κάθε περίπτωση με προσωπική δήλωση σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου.
Η συγκυρία που ζούμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον των συλλογικών διεκδικήσεων και αγώνων των εργαζομένων. Θεωρούμε δεδομένη και σημαντική την διάθεση των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ να συμβάλλουν ενεργά ως υποψήφιοι στις συλλογικές διαδικασίες και τη συνέχεια του Συλλόγου εργαζομένων ΚΕΘΕΑ.
Μετά τις εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Θανάσης Τζιούμπας Τάκης Χαλδαίος
Υποσημείωση: Στο προσωπικό σας email, έχει αποσταλεί το έντυπο δήλωσης υποψηφιότητας.
Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ
Τηλ: 2108256944, Fax: 2108257163, email: unionkethea@gmail.com