ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΘΕΑ – 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Συνάδελφοι,images (5)

Μετά από απόφαση των εφορευτικών επιτροπών των Παραρτημάτων, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, των αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα και του αντιπροσώπου στην επιτροπή υπηρεσιακών θεμάτων θα διεξαχθούν στις 18 Ιανουαρίου 2014.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή η καθυστέρηση προέκυψε για λόγους τεχνικούς και λόγους ουσίας: λέγοντας τεχνικούς λόγους εννοούμε την διαδικασία ορισμού εκλογικών αντιπροσώπων και μιλώντας για λόγους ουσίας αναφερόμαστε στο ζήτημα που δημιούργησε η πρόθεση συναδέλφων να συμμετάσχουν με δικό τους συνδυασμό (παραταξιακό), οπότε έπρεπε να βρεθούν κοινά αποδεκτοί τρόποι ώστε και η αντιπροσώπευση να είναι δίκαιη αλλά και η καταστατική δέσμευση για εκλογή τουλάχιστον ενός μέλους του ΔΣ από κάθε παράρτημα του Συλλόγου να τηρηθεί. Όταν και αυτό το ζήτημα διευθετήθηκε οι γιορτές ήταν ήδη πολύ κοντά και έτσι οδηγηθήκαμε στην επιλογή της ημερομηνίας αυτής.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι ότι η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει στις 10/01/2014.

Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να υπενθυμίσουμε την σημασία των εκλογών για την λειτουργία και το κύρος του Συλλόγου μας στις εποχές που οι μνημονιακές επιταγές υπαγορεύουν πολιτικές αποφάσεις που θέτουν σε αμφισβήτηση την ύπαρξη της απεξάρτησης στην πατρίδα μας αλλά και την ύπαρξη και την αξιοπρέπειά μας ως εργαζόμενων. Σήμερα η ενότητα, η συλλογική δράση, η αλληλεγγύη και η αποφασιστικότητά μας είναι τα μόνα όπλα που έχουμε στην διάθεσή μας για να αντιμετωπίσουμε αυτό που ως χθες φάνταζε αδιανόητο. Στους καιρούς που η Δημόσια Υγεία κατεδαφίζεται και το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι οι ουρές στα κοινωνικά ιατρεία ή τα συσσίτια της εκκλησίας, κανείς δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ασφαλή.

Χρειαζόμαστε τον Σύλλογο γιατί η αλληλεγγύη και η αντίσταση είναι το μόνο που έχουμε να αντιπαραθέσουμε σε όσα σχεδιάζουν για μας χωρίς εμάς. Και είναι η κινητοποίηση και η συμμετοχή που δυναμώνει όχι μόνο τον Σύλλογο αλλά και την ενότητα μας.

Ο Πρόεδρος                                                                                        Ο Γραμματέας

Θανάσης Τζιούμπας                                                                        Τάκης Χαλδαίος         

One thought on “ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΘΕΑ – 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.