ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές images (5)έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ που είναι ταμειακά τακτοποιημένα. Έσοδα του Συλλόγου Εργαζομένων είναι αποκλειστικά οι συνδρομές των μελών του.

Επομένως:

  1. Τα μέλη που οφείλουν συνδρομή θα πρέπει να κλείσουν την εκκρεμότητα αυτή μέχρι και την συνδρομή του 2013. Όσοι δηλαδή δεν έχουν πληρώσει για το 2012 και το 2013 θα πρέπει να πληρώσουν 10 ευρώ για κάθε έτος (συνολικά 20 ευρώ). Όσοι δεν έχουν πληρώσει για το 2013 θα πρέπει να πληρώσουν 10 ευρώ. Προαιρετικά μπορεί βέβαια κάποιος να πληρώσει και για το 2014.
  2. Όσοι εγγραφούν μέχρι και τις 18.1.2014 μπορούν να ψηφίσουν. Για την εγγραφή τους θα πρέπει να πληρώσουν επίσης 10 ευρώ (συνδρομή για το 2014).

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στον Σύλλογο Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ έχουν όλοι οι εργαζόμενοι ΚΕΘΕΑ ανεξάρτητα από το είδος της σύμβασής τους.

O Πρόεδρος                                                   Ο Γραμματέας 

Θανάσης Τζιούμπας                                Τάκης Χαλδαίος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.