ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Συνάδελφοι,

στις 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, στο οποίο συζητήθηκαν και announcementiconαποφασίστηκαν τα παρακάτω:

α. Να δημοσιευθεί κείμενο θέσεων των Συλλόγου, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον Οργανισμό, αλλά και σε συνάρτηση με το εξωτερικό περιβάλλον. Κεντρικό ζήτημα θεωρούμε την επιβάρυνση του προσωπικού σε συνδυασμό με τις συνεχείς αποχωρήσεις συναδέλφων και την προβληματική υλοποίηση της ανάπτυξης του Οργανισμού εν μέσω κρίσης και τις επιπτώσεις που αυτό φέρνει στις υπηρεσίες για τους εξαρτημένους και την επιβίωσή του στο μέλλον . Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά  φαινόμενα αυταρχισμού και καταστρατήγησης διαδικασιών και δικαιωμάτων, των οποίων γινόμαστε δέκτες όλο και περισσότερο, το τελευταίο διάστημα.

β. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Διευθυντή στις 24 Ιουνίου, όπου θα εκτεθούν οι θέσεις και οι προβληματισμοί μας.

γ. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία και συντονισμό με τα όμορα Σωματεία στην Πρόληψη και την Απεξάρτηση με κοινό στόχο την διοργάνωση Συνέντευξης Τύπου, πιθανά στις 25 Ιουνίου.

δ. Στις 2 Ιουλίου, πραγματοποιούμε 4ωρη στάση εργασίας για την ανάδειξη του θέματος των προσλήψεων στον Οργανισμό με μόνιμο προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Στην διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, με θέμα τον σχεδιασμό για την κλιμάκωση των ενεργειών μας στο επόμενο διάστημα. Επιπλέον, θα γίνει ενημέρωση για την πορεία των επιμέρους ζητημάτων που έθεσαν οι προηγούμενες ΓΣ, ( ασφαλιστικό Αγροτικής, εφαρμογή ΕΣΣΕ, ασφαλιστικό υγείας, κ.α).

 

O Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας

Τάκης Χαλδαίος                                   Δημήτρης Γιαννάτος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.