ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

announcementiconΣυνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αθήνα, στις 12:30 στις Κεντρικές Υπηρεσίας στο Μέτς.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στα εξής:

 

Α. Η εσωτερική κατάσταση στο ΚΕΘΕΑ με θέματα που αφορούν στις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων και τις συμπεριφορές απέναντί τους καθώς και την προοπτική που δίνει αυτή τη στιγμή στους εργαζόμενους ο Οργανισμός, βασισμένης σε αμφίβολες ισορροπίες και σχεδιασμούς. Παράλληλα, η υποχρηματοδότηση και οι προσλήψεις στον Οργανισμό αποτελούν πάγιο αίτημά μας.

Β. Η εξωτερική συγκυρία στο χώρο της Υγείας-απεξάρτησης, που επηρεάζει άμεσα άλλα και ύπουλα τον Οργανισμό και σχετίζεται με την προώθηση της «ιδιωτικοποίησης» με τις πολυποίκιλες μάσκες της «ΜΚΟποίησης» των δομών υγείας, μέσω των προϋποθέσεων και των κριτηρίων για τα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Γ. Η συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της 27 Νοεμβρίου 2014 και η προετοιμασία της κινητοποίησης των εργαζομένων.

Δ. Η διαμόρφωση τρόπων δράσης για την άμεσα επόμενη χρονική περίοδο και η προοπτική του Συλλόγου Εργαζομένων.

Ως ΔΣ θεωρούμε ότι η κατάσταση στον Οργανισμό είναι κρίσιμη και οι δυνάμει αποσταθεροποιητικές και πολλαπλά φυγόκεντρες τάσεις εντός του είναι υπαρκτές και ενεργές.

Η συμμετοχή όλων μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, καθώς η αδιαφορία και η απόσυρση από τις συλλογικές διαδικασίες, αυτή τη στιγμή αποτελούν το καλύτερο άλλοθι για την εξουσία, ώστε να περνά την καταστροφή των εργαζομένων και του τόπου. Η παρατεταμένη «ησυχία» και ηρεμία δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν.

 

Οι Γενικές Συνελεύσεις στα υπόλοιπα τοπικά παραρτήματα του Συλλόγου θα ανακοινωθούν στο άμεσα προσεχές διάστημα.

 

 

O Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας

Τάκης Χαλδαίος                                                          Δημήτρης Γιαννάτος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.