ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 18 ΑΝΩ

Συνάδελφοι,

Ο σύλλογος εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

 

  1. Καταδικάζει τις κυβερνητικές επιλογές που οδηγούν σε κλείσιμο του σχολείου του 18ΑΝΩ, επιλογές οι οποίες είναι μέρος των πρακτικών διάλυσης και εξουθένωσης του δημόσιου τομέα στην υγεία και ειδικότερα στον τομέα των εξαρτήσεων.
  2. Στέκεται αλληλέγγυα στην προσπάθεια των συναδέλφων τόσο για ποιοτική παροχή υπηρεσιών όσο και στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργεί η εξάρτηση μέσα σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.
  3. Απαιτεί τη συνέχεια λειτουργίας του σχολείου και την άμεση ενεργοποίηση της διαδικασίας επιλογής των καθηγητών από το υπουργείο παιδείας, η οποία γίνεται μέσω των υπηρεσιών του και μετά από την κατάθεση του σχετικού αιτήματος από το 18 class%20struggleΑΝΩ.

Είναι φανερό πως η πολιτική απαξίωσης των δημόσιων φορέων απεξάρτησης μέσω της προσφιλούς στην κυβέρνηση τακτικής να αποδυναμώνει συνεχώς τους φορείς ενώ την ίδια στιγμή κόπτεται για την εξασφάλιση αδειοδότησης λειτουργίας σε πάσης φύσεως κερδοσκοπικά μανιτάρια που φύονται αυτήν την «εποχή της κρίσης», οδηγεί στην συρρίκνωση και εξαφάνιση δημόσιων δομών κοινωνικής φροντίδας.

Η απάντηση δεν είναι άλλη από την αλληλεγγύη και την αντίσταση σ’ αυτές τις επιλογές. Ως ελάχιστη κίνηση συμπαράστασης, επιλέγουμε να πορευτούμε μαζί στην Πανελλαδική απεργία της 27 Νοεμβρίου και καλούμε σε προσυγκέντρωση στις 10:00 η ώρα, στο κτίριο του σχολείου στην οδό Μαυρομιχάλη 120 (Εξάρχεια).

 

 

 

O Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

 

Τάκης Χαλδαίος                            Δημήτρης Γιαννάτος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.