ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συγκρότηση σε σώμα και 1η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 συναντήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ, όπως εκλέχθηκαν από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Μαρτίου 2016 με σκοπό α) τη συγκρότηση του ΔΣ του Συλλόγου σε σώμα και β) την εξέταση της πορείας των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Α) Με βάση το καταστατικό του Συλλόγου, διενεργήθηκε ψηφοφορία για κάθε θέση του προεδρείου ξεχωριστά με τα εξής αποτελέσματα:
Πρόεδρος: Βασίλης Γρετσίστας (6 υπέρ, 3 λευκά), Γραμματέας: Δημήτρης Κολοκάθης (6 υπέρ), Ταμίας: Γιώργος Μπαλάφας (6 υπέρ, 3 λευκά), Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Τσιγκάνης, (6 υπέρ, 3 λευκά). Για τη θέση του Γραμματέα, η Λεμονιά Φακάρου δεν πλειοψήφησε (3 υπέρ).

Β) Σχετικά με την πορεία της συλλογικής διαπραγμάτευσης, το νέο ΔΣ ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννάτο, Γραμματέα του προηγούμενου ΔΣ και μέλος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης. Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία:

i. Να συνεχιστεί η συλλογική διαπραγμάτευση με τη Διοίκηση του ΚΕΘΕΑ αλλά με άλλη επιτροπή, μιας και κανείς από την προηγούμενη επιτροπή δεν είναι πλέον μέλος του ΔΣ,

ii. Να πραγματοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό και με τους καλύτερους και μαζικότερους δυνατούς όρους Γενικές Συνελεύσεις.

Στις Συνελεύσεις οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν για το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η διαπραγμάτευση, για τις εναλλακτικές που υπάρχουν και θα αποφασίσουν για την πορεία της. Για την προετοιμασία των συνελεύσεων θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτική ανακοίνωση από το ΔΣ.

Βασίλης Γρετσίστας                        Δημήτρης Κολοκάθης 
       Πρόεδρος                                             Γραμματέας 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.