ΨΗΦΙΣΜΑ

11 Οκτωβρίου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ εκφράζει τη συμπαράστασή του στη συνάδελφο, εργαζόμενη στον ΟΚΑΝΑ και εκλεγμένη εκπρόσωπο των εργαζομένων, Έμμυ Κουτσοπούλου, για την καταχρηστική παύση από τη θέση της Επιστημονικής Υπεύθυνης της Μονάδας του Αγίου Σάββα από τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ και ζητά την αποκατάστασή της στη θέση της.

Οι ανεπαρκείς χειρισμοί της συναδέλφου για την επίλυση διενέξεων μεταξύ εργαζομένων της μονάδας, με τους οποίους η Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ αιτιολογεί την παύση της, οφείλουν να προκύπτουν από συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν.

Η απόφαση αυτή, που ελήφθη από τη Διοίκηση χωρίς καμία θεσμοθετημένη διαδικασία,  δεν είναι μόνο καταχρηστική και παράτυπη, καταδεικνύει και μια νοοτροπία αυθαιρετούσας οικειοποίησης των δημόσιων οργανισμών από τις εκάστοτε διοικήσεις τους, η οποία θα πρέπει να προβληματίσει όσους εξακολουθούν να επιθυμούν αποτελεσματικούς και διαφανείς οργανισμούς δημοσίου συμφέροντος.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.