ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Συγκρότηση σε σώμα και 1η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ 

Την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018  συναντήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ, όπως εκλέχθηκαν από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Μαρτίου 2016 με σκοπό α) τη συγκρότηση του ΔΣ του Συλλόγου σε σώμα και β) την εξέταση της πορείας των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Με βάση το καταστατικό του Συλλόγου, διενεργήθηκε ψηφοφορία για κάθε θέση του προεδρείου ξεχωριστά με τα εξής αποτελέσματα:

Πρόεδρος: Δημήτρης Κολοκάθης (7υπέρ, 2 λευκά), Γραμματέας: Δημήτρης Γιαννάτος (7 υπέρ), Ταμίας: Αλέξανδρος Τάντος (7 υπέρ, 2 λευκά), Αντιπρόεδρος, Βασίλης Γρετσίστας (7 υπέρ, 2 λευκά). Για τη θέση του Γραμματέα, η Λεμονιά Φακάρου δεν πλειοψήφησε (2 υπέρ).

Σχετικά με την πορεία της συλλογικής διαπραγμάτευσης, το νέο ΔΣ ενημερώθηκε από τους Βασίλη Γρετσίστα και  Δημήτρη Κολοκάθη, Πρόεδρο και Γραμματέα του προηγούμενου ΔΣ και μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης. Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία:

1) Να συνεχιστεί η συλλογική διαπραγμάτευση με τη Διοίκηση του ΚΕΘΕΑ, με επόμενη συνάντηση την Πέμπτη 10 Μαΐου.

2) Την ίδια μέρα θα προηγηθεί ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα

Α) Την ενδεχόμενη διεύρυνση της επιτροπή διαπραγμάτευσης και β) Το σχέδιο δράσης του Συλλόγου για τη διετία.

3) Να πραγματοποιηθούν με τους καλύτερους και μαζικότερους δυνατούς όρους Γενικές Συνελεύσεις με στόχο την ενημέρωση για τη συλλογική διαπραγμάτευση, την εξέταση των εναλλακτικών που υπάρχουν και τη΄λήψη αποφάσεων για την πορεία της.

Για την προετοιμασία των συνελεύσεων θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτική ανακοίνωση από το ΔΣ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα αυτούς της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής στην Αθήνα. Χωρίς τη συμμετοχή τους η διαδικασία των εκλογών θα ήταν αδύνατη.

3/5/2018

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.