ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο ΚΕΘΕΑ να συμμετέχουν στη

στάση εργασίας  στις 27 Ιουνίου 2018 από τις 13:00 έως τις 17:00

που έχει κηρύξει ο Σύλλογος Εργαζομένων σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου στις 8 Ιουνίου 2018.

Η στάση εργασία πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη άρνηση της Διεύθυνσης να συζητήσει ουσιαστικά και με θεσμικό τρόπο για τη Συλλογική Σύμβαση και τον Κανονισμό Εργασίας στο πλαίσιο της συλλογικής διαπραγμάτευσης, σε μια κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται ο Οργανισμός.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις στην:

Αθήνα, στο χώρο του περιοδικού Άρδην, Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα, στις 14:00. 

Θεσσαλονίκη, στο χώρο της βιβλιοθήκης της ΙΘΑΚΗΣ, στη Σίνδο, στις 13:00.

Μετά από διερεύνηση των αναγκών για την ασφαλή λειτουργία του Οργανισμού εκεί που χρειάζεται, ορίζεται προσωπικό ασφαλείας μόνο στις μονάδες που ήδη προβλέπεται εφημερία είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεφωνική ετοιμότητα καθώς και στα κέντρα άμεσης πρόσβασης. Αναλυτικά:

  1. Στις κοινότητες διαμονής ή οπουδήποτε αλλού προβλέπεται καθεστώς εφημερίας το Σαββατοκύριακο και τις αργίες, 1 εργαζόμενος της μονάδας.
  2. Στα συμβουλευτικά κέντρα που λειτουργούν ως κέντρο ημέρας, στο Οff Club και στο Ειδικό Κέντρο Άμεσης Πρόσβασης στην Κουμουνδούρου, 1 εργαζόμενος της μονάδας.
  3. Στις επανεντάξεις, στα ανοιχτά προγράμματα και τις κύριες φάσεις θεραπείας στις οποίες προβλέπεται τηλεφωνική ετοιμότητα, 1 εργαζόμενος της μονάδας με τηλεφωνική ετοιμότητα (όπως ισχύει).
  4. Στις υπόλοιπες μονάδες και τμήματα, δεν ορίζεται προσωπικό ασφαλείας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν εργαζόμενοι των ανωτέρω μονάδων που δεν συμμετέχουν στη στάση εργασίας, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να αποχωρήσει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν, για να σταματήσει ο μαρασμός του ΚΕΘΕΑ, για να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων.

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2018

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.