ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Με τη παρούσα επιστολή μας, ο Σύνδεσμος Επιμελητών Δικαστηρίων Ανηλίκων Ελλάδος (ΣΕΔΑ) επιθυμούμε να εκφράσουμε απερίφραστα την αντίθεσή μας στην αιφνίδια, αναιτιολόγητη και καταχρηστική κατάργηση της αυτοτέλειας του ΚΕΘΕΑ, ενός ιστορικού οργανισμού αφιερωμένου στην πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη των χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως γνωρίζετε, για πλέον από 20 χρόνια, οι επιμελητές ανηλίκων της χώρας, και οι δημόσιες Υπηρεσίες όπου υπηρετούμε, εργαζόμαστε συστηματικά από κοινού με τις δομές και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ στο πεδίο της συμβουλευτικής ανηλίκων παραβατών του νόμου και των οικογενειών τους, αξιοποιούμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας του Οργανισμού σας, καθώς και έχουμε επανειλημμένα βρει έγκαιρη και έγκυρη ανταπόκριση από πλευράς σας στην επίλυση εξατομικευμένων δυσκολιών θεραπείας και φιλοξενίας ιδιαίτερα ευάλωτων παιδιών.

Η αυτοτέλεια του ΚΕΘΕΑ, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο δίκτυο των υπηρεσιών σας πανελλαδικά, έχει εξασφαλίσει ευελιξία, έλλειψη γραφειοκρατίας, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στη συνεργασία μας, ενώ ιδιαίτερα σημαντική θεωρούμε τη συνδρομή του Οργανισμού στον τομέα της επιμόρφωσης των επιμελητών ανηλίκων, με την παροχή εκ μέρους σας δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένων μάλιστα στις ανάγκες των Υπηρεσιών μας, σε τακτική βάση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, στηρίζουμε τη Διοίκηση και τον Σύλλογο Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ στον δίκαιο αγώνα σας.

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Α.

Η Πρόεδρος Ζαγούρα Παρασκευή

Ο Γραμματέας Πράνταλος Ιωάννης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.