ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 6/11

Μετά από διερεύνηση των αναγκών για την ασφαλή λειτουργία του Οργανισμού εκεί που χρειάζεται, Και σύμφωνα με την πάγια τακτική σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις, ορίζεται προσωπικό ασφαλείας μόνο στις μονάδες που ήδη προβλέπεται εφημερία είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεφωνική ετοιμότητα καθώς και στα κέντρα άμεσης πρόσβασης.

Αναλυτικά:

  1. Στις κοινότητες διαμονής ή οπουδήποτε αλλού προβλέπεται καθεστώς εφημερίας το Σαββατοκύριακο και τις αργίες, 1 εργαζόμενος της μονάδας αυτός που ήταν επιφορτισμένος με την εφημερία. 
  2. Στα συμβουλευτικά κέντρα που λειτουργούν ως κέντρο ημέρας, στο Οff Club και στο Ειδικό Κέντρο Άμεσης Πρόσβασης στην Κουμουνδούρου, 1 εργαζόμενος της μονάδας.
  3. Στις επανεντάξεις, στα ανοιχτά προγράμματα και τις κύριες φάσεις θεραπείας στις οποίες προβλέπεται τηλεφωνική ετοιμότητα, 1 εργαζόμενος της μονάδας με τηλεφωνική ετοιμότητα και ειδικά αυτός που είναι σε τηλεφωνική ετοιμότητα.
  4. Στις υπόλοιπες μονάδες και τμήματα, δεν ορίζεται προσωπικό ασφαλείας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν εργαζόμενοι των ανωτέρω μονάδων που δεν συμμετέχουν στην απεργία, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να αποχωρήσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ, 5 Νοεμβρίου 2019

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.