ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2018

Την Παρασκευή 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ. Η ψηφοφορία διεξήχθη με κάλπες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα και Καλαμάτα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές οι εργαζόμενοι ψήφισαν με επιστολική ψήφο.

Συμμετείχαν 203 άτομα, γεγονός που αποτελεί και τη μεγαλύτερη επιτυχία των εκλογών, ιδίως σε σύγκριση με τους 118 του 2016, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα την συσπείρωση των  εργαζομένων στο σύλλογό τους, ενισχύοντάς τον συμβολικά και ουσιαστικά στη συλλογική διαπραγμάτευση με τη Διεύθυνση του Οργανισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα έγκυρα ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν ανήλθαν στα 191.

Οι Ανεξάρτητοι Υποψήφιοι έλαβαν 150 ενώ η Αγωνιστική Συσπείρωση 41.

Οι έδρες για το Διοικητικό Συμβούλιο κατανέμονται ως εξής: 7 για τους Ανεξάρτητους Υποψήφιους (+1 έδρα) και 2 για την Αγωνιστική Συσπείρωση (-1 έδρα).

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκλέγονται κατά σειρά:

Ανεξάρτητοι Υποψήφιοι

Βασίλης Γρετσίστας, Δημήτρης Γιαννάτος, Δημήτρης Κολοκάθης, Δημήτρης Τσιγγάνης, Αλέξανδρος Τάντος, Τάνια Καναβού και Ρέα Ανδρεαδάκη.

Αγωνιστική Συσπείρωση

Λεμονιά Φακάρου και Παναγιώτης Γκίνης.

Για τη Γνωμοδοτική Επιτροπή Υπηρεσιακών Θεμάτων εκλέγονται από τους Ανεξάρτητους Υποψήφιους ο Ρέμος Αρμάος με αναπληρωματικό τον Ηλία Παρασκευόπουλο.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται από τους Ανεξάρτητους Υποψήφιους ο Θανάσης Τζιούμπας, ο Θόδωρος Γαλιγαλίδης και ο Γιώργος Παπαϊωάννου.

Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκλέγεται ο Βασίλης Γρετσίατας και στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Τσιγγάνης από τους Ανεξάρτητους Υποψήφιους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.